Gebroeders Bosma Interieur

Al sinds 1969 gaan wij als broers door het leven, maar het heeft tot 2005 geduurd tot wij onze krachten bundelden als designers en meubelmakers. Nu vormen wij een ontwerpduo dat elkaar op een unieke manier aanvult in ideeën en visie.

Wij stellen de hoogste eisen aan onszelf en onze ontwerpen. Dit resulteert keer op keer in producten die zich onderscheiden in originaliteit, verbazingwekkende eenvoud en bovenal vakmanschap.

U leert ons kennen als u kijkt naar ons werk. Graag maken wij ook persoonlijk kennis met u. Zodat wij u leren kennen en uw persoonlijke wensen in kaart kunnen brengen.

 

Steef Bosma

Steef is industrieel ontwerper, studeerde aan de TU Delft. Is minimalist als het gaat om vormgeving, maar maximalist als het gaat om de rijkheid van ideeën. Zijn passie voor alles dat met architectuur en design te maken heeft, zijn oog voor detail en detaillering en zijn hart voor pure materialen zijn de basis voor verrassende interieurontwerpen.

 

Jelle Bosma

Jelle is zowel meubelmaker als ontwerper. Zijn passie ligt in de puurheid van materialen. Weet eindeloos te combineren met kubistische vormen. Veel van zijn ideeën ontstaan uit materiaalexperimenten. Combineert liefde voor het vak, vakmanschap en perfectie in uitvoering op het allerhoogste niveau.

Gebroeders Bosma